Živočišná výroba pro posluchače studia základů zemědělské výroby na pedagogických fakultách : [základy zemědělské výroby V.]

To chci

Obsahuje anatomii a fyziologii hospodářských zvířat, základy jejich výživy a zásady ošetřování a hygieny chovu. Popis chovu, plemenitby a krmení skotu, prasat, koní, ovcí, drůbeže, králíků a holubů, včel a ryb je doplněnvýkladem ojejich hospodářském významu. Závěrečná stať je věnována myslivosti a její organizaci a chovu divoké celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Burda
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s., : il.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro vysoké školy
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad půjčovna
636