Živočišná výroba pro posluchače studia základů zemědělské výroby na pedagogických fakultách

Get it

Obsahuje anatomii a fyziologii hospodářských zvířat, základy jejich výživy a zásady ošetřování a hygieny chovu. Popis chovu, plemenitby a krmení skotu, prasat, koní, ovcí, drůbeže, králíků a holubů, včel a ryb je doplněnvýkladem ojejich hospodářském významu. Závěrečná stať je věnována myslivosti a její organizaci a chovu divoké full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
František Burda
Other Authors
Jiří Zajíc, 1926-
Document Type
Books
Physical Description
263 s.
Published
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Edition
1.vyd.
Series
Učebnice pro vysoké školy (Státní pedagogické nakladatelství)
Základy zemědělské výroby
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
HP2
DEN
2-0584.877
Outside loan
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0047.547