Kvasy ze špaldových mouk
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- Ilustrace
- Publikováno v
- Pekař Cukrář. -- ISSN 1213-2403. -- Roč. 32, č. 9 (2022), s. 26-28
- Témata
- Popis jednotky
- 3 fotografie, 1 graf, 7 tabulek
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000192189 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 i 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20221005163946.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 221005s2022 xr ado f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 664.6 |2 MRF | ||
080 | |a 664.641.1 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dolejší, Anna, |u Vysoká škola chemicko-technologická v Praze ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Kvasy ze špaldových mouk / |c Anna Dolejší, Marcela Sluková, Blanka Klitschová, Petr Skřivan, Ivan Švec |
300 | |b Ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a 3 fotografie, 1 graf, 7 tabulek | ||
650 | 0 | 9 | |a FOOD CROPS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TRITICUM SPELTA |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ALTERNATIVE AGRICULTURE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a NUTRITIVE VALUE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a GENOTYPE ENVIRONMENT INTERACTION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ALLERGENS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CEREAL PROTEIN |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a GLUTEN |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PROLAMINES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a GLUTELINS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a BAKING CHARACTERISTICS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a WHEAT FLOUR |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a RHEOLOGICAL PROPERTIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Applied research |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a LABORATORY EXPERIMENTATION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a BREAD |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Food quality |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a KEEPING QUALITY |2 agrovoc |
653 | 0 | |a pšeničné kvasy | |
653 | 0 | |a farinografická vaznost | |
653 | 0 | |a doba vývinu těsta | |
653 | 0 | |a tuhost střídy | |
650 | 0 | 7 | |a potravinové plodiny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a Triticum spelta |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a alternativní zemědělství |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a nutriční hodnota |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a interakce genotyp - prostředí |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a alergeny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a cereální bílkoviny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a lepek |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a prolaminy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a gluteliny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pekařské vlastnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pšeničná mouka |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a reologické vlastnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a aplikovaný výzkum |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a laboratorní pokusy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a chléb |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a trvanlivost |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Sluková, Marcela |7 xx0139391 |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice |4 aut | |
700 | 1 | |a Klitschová, Blanka, |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice |4 aut | |
700 | 1 | |a Skřivan, Petr, |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice |4 aut | |
700 | 1 | |a Švec, Ivan, |d 1978- |7 uzp2005314331 |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice |4 aut | |
773 | 0 | |t Pekař Cukrář |x 1213-2403 |g Roč. 32, č. 9 (2022), s. 26-28 |q 32:9 |9 2022 | |
LKR | |a ITM |b 98400 |l UZP50 |y 2022 | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z DN |d 20221005 |