Instituce:


MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 czpb000192189
FMT A N
LDR 0 0 |0 0naa a22 i 4500 
003 CZ PrUZP
005 20221005163946.0
007 ta
008 221005s2022 xr ado f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.6  |2 MRF 
080 |a 664.641.1  |2 MRF 
100 1 |a Dolejší, Anna,  |u Vysoká škola chemicko-technologická v Praze ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice  |4 aut 
245 1 0 |a Kvasy ze špaldových mouk /  |c Anna Dolejší, Marcela Sluková, Blanka Klitschová, Petr Skřivan, Ivan Švec 
300 |b Ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 3 fotografie, 1 graf, 7 tabulek 
650 0 9 |a FOOD CROPS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a TRITICUM SPELTA  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ALTERNATIVE AGRICULTURE  |2 agrovoc 
650 0 9 |a NUTRITIVE VALUE  |2 agrovoc 
650 0 9 |a GENOTYPE ENVIRONMENT INTERACTION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ALLERGENS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a CEREAL PROTEIN  |2 agrovoc 
650 0 9 |a GLUTEN  |2 agrovoc 
650 0 9 |a PROLAMINES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a GLUTELINS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a BAKING CHARACTERISTICS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a WHEAT FLOUR  |2 agrovoc 
650 0 9 |a RHEOLOGICAL PROPERTIES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a Applied research  |2 agrovoc 
650 0 9 |a LABORATORY EXPERIMENTATION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a BREAD  |2 agrovoc 
650 0 9 |a Food quality  |2 agrovoc 
650 0 9 |a KEEPING QUALITY  |2 agrovoc 
653 0 |a pšeničné kvasy 
653 0 |a farinografická vaznost 
653 0 |a doba vývinu těsta 
653 0 |a tuhost střídy 
650 0 7 |a potravinové plodiny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a Triticum spelta  |2 agrovoc 
650 0 7 |a alternativní zemědělství  |2 agrovoc 
650 0 7 |a nutriční hodnota  |2 agrovoc 
650 0 7 |a interakce genotyp - prostředí  |2 agrovoc 
650 0 7 |a alergeny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a cereální bílkoviny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a lepek  |2 agrovoc 
650 0 7 |a prolaminy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a gluteliny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pekařské vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pšeničná mouka  |2 agrovoc 
650 0 7 |a reologické vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a aplikovaný výzkum  |2 agrovoc 
650 0 7 |a laboratorní pokusy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a chléb  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kvalita potravin  |2 agrovoc 
650 0 7 |a trvanlivost  |2 agrovoc 
700 1 |a Sluková, Marcela  |7 xx0139391  |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice  |4 aut 
700 1 |a Klitschová, Blanka,  |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice  |4 aut 
700 1 |a Skřivan, Petr,  |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice  |4 aut 
700 1 |a Švec, Ivan,  |d 1978-  |7 uzp2005314331  |u VŠCHT Praha ; GoodMills Česko, Mlýn Litoměřice  |4 aut 
773 0 |t Pekař Cukrář  |x 1213-2403  |g Roč. 32, č. 9 (2022), s. 26-28  |q 32:9  |9 2022 
LKR |a ITM  |b 98400  |l UZP50  |y 2022 
910 |a ABA009  |t rs 
SIF |z DN  |d 20221005