Institution:


MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb000106646
FMT A N
LDR 0 0 |0 0naa a22 a 4500 
003 CZ PrUZP
005 20080604151309.0
007 ta
008 080604s2008 xr f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.7  |2 MRF-sel 
100 1 |a Hromádka, Ladislav  |7 uzp2005314303  |4 aut 
245 1 0 |a Snížení rizika vzniku plísní /  |c hrom 
650 0 9 |a BAKERY PRODUCTS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a MOULDS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a STERILIZATION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ULTRAVIOLET RADIATION  |2 agrovoc 
653 0 |a plesnivění 
653 0 |a pečivo 
650 0 7 |a pekařské výrobky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a plísně  |2 agrovoc 
650 0 7 |a sterilizace  |2 agrovoc 
650 0 7 |a ultrafialové záření  |2 agrovoc 
773 0 |t Pekař Cukrář  |x 1213-2403  |g Roč. 18, č. 5 (2008), s. 20  |q 18:5  |9 2008 
LKR |a ITM  |b 98400  |l UZP50  |y 2008 
SIF |z Old  |d 20080604 
910 |a ABA009  |t rs