Snížení rizika vzniku plísní
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Articles
- Published in
- Pekař Cukrář. -- ISSN 1213-2403. -- Roč. 18, č. 5 (2008), s. 20
- Subjects
Institution:
Czech Agriculture and Food Bibliography
The record is not part of the view
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000106646 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 a 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20080604151309.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080604s2008 xr f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 664.7 |2 MRF-sel | ||
100 | 1 | |a Hromádka, Ladislav |7 uzp2005314303 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Snížení rizika vzniku plísní / |c hrom |
650 | 0 | 9 | |a BAKERY PRODUCTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a MOULDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a STERILIZATION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ULTRAVIOLET RADIATION |2 agrovoc |
653 | 0 | |a plesnivění | |
653 | 0 | |a pečivo | |
650 | 0 | 7 | |a pekařské výrobky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a plísně |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a sterilizace |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a ultrafialové záření |2 agrovoc |
773 | 0 | |t Pekař Cukrář |x 1213-2403 |g Roč. 18, č. 5 (2008), s. 20 |q 18:5 |9 2008 | |
LKR | |a ITM |b 98400 |l UZP50 |y 2008 | ||
SIF | |z Old |d 20080604 | ||
910 | |a ABA009 |t rs |