Staročeská kuchyně
Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 235 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1970
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- Il. tit. list a předsádky
20000 výt. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:

Záznam není součástí řezu
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Stav | Oddělení | Signatura |
---|---|---|
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
|
||
Etnologický ústav AV ČR, v. v. i. - Knihovna
|
B 1234 | |
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
|
2-71.817 | |
Místní knihovna Bludov
|
||
Městská knihovna Vysoké Mýto
|