Staročeská kuchyně

To chci

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ervín Hodač
Další autoři
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Josef Bajtek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Merkur, 1970
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Il. tit. list a předsádky
20000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
Etnologický ústav AV ČR, v. v. i. - Knihovna
B 1234
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
2-71.817
Místní knihovna Bludov
Městská knihovna Vysoké Mýto