Staročeská kuchyně

Get it

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Ervín Hodač
Other Authors
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Josef Bajtek
Document Type
Books
Physical Description
235 s. ; 8°
Published
Praha : Merkur, 1970
Edition
1. vyd.
Item Description
Il. tit. list a předsádky
20000 výt.
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Institution:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
National Museum - National Museum Library
Institute of Ethnology of the AS CR, p. r. i. - Library
B 1234
Ostrava City Library
2-71.817
Municipal Library in Bludov
Municipal Library Vysoké Mýto