Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 425 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-208-2 (brož.)
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000663136 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20171115105802.0 | ||
008 | 140516s2014 xr e cze | ||
015 | |a cnb002589818 | ||
020 | |a 978-80-7418-208-2 (brož.) | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
043 | |a e-xr--- | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a 620.2 |2 MRF | ||
080 | |a (437.3) |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Potravinářské zbožíznalství : |b technologie potravin / |c Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv |
246 | 3 | 0 | |a Technologie potravin |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Ostrava : |b Key Publishing, |c 2014 | ||
300 | |a 425 s. : |b barev. il. ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Monografie | |
500 | |a Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie a rejstřík | ||
546 | |a Anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářství |7 ph124430 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |z Česko |2 czenas |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |2 czenas |7 fd501537 | |
650 | 0 | 7 | |a zbožíznalství |7 ph127557 |2 czenas |
700 | 1 | |a Kadlec, Pavel, |d 1940- |7 xx0007347 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
830 | 0 | |a Monografie (Key Publishing) | |
910 | |a PNA001 |b 31B61396 | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2630945559 |c 31B61396 |l Volný výběr |r Volný výběr |n 31 |p N:P |h 663/664 |w 000663153 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 0 |s A |t PNA001.PNA01000663136.PNA50000663153000010 |