Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin

To chci

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jana Dostálová, 1943-
Další autoři:
Pavel Kadlec, 1940-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
425 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno:
Ostrava : Key Publishing, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Monografie (Key Publishing)
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN:
978-80-7418-208-2 (brož.)

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
663/664 31B61396