Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 425 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno:
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Monografie (Key Publishing)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7418-208-2 (brož.)
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.