Bible domácího pečení
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 727 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2014
- Vydání
- Vyd. 2.
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky - ISBN
- 978-80-249-2666-7
Instituce:
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.