Čtverácká kuchařka, aneb, Recepty ze čtvera přísad
Soubor kuchařských předpisů, které popisují přípravu pokrmů jen ze čtvera přísad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 s. : fot. (barev.)
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1997
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Sešity domácího hospodaření ;
[vol.] 213
- Témata
- Popis jednotky
- Název převz. z obálky.
- ISBN
- 80-208-0441-2
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.