Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 451 stran : ilustrace ; 17 cm
- Vydáno
-
Praha :
České vysoké učení technické v Praze,
2021
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Gastronomický slovníček
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-01-06719-2
Instituce
- Další knihovny
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci