Podnikání v hotelnictví a gastronomii : pro střední a vyšší hotelové školy

To chci

Publikace určená pro 3.ročník hotelových škol obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Smetana, 1937-
Další autoři
Eva Krátká
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
160 s. : il. ; 21 cm + 1 CD
Vydáno
Praha : Fortuna, 2009
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7373-054-3

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
D0-795
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
D0-795a