Podnikání v hotelnictví a gastronomii : pro střední a vyšší hotelové školy
Publikace určená pro 3.ročník hotelových škol obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 160 s. : il. ; 21 cm + 1 CD
- Vydáno
-
Praha :
Fortuna,
2009
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologický slovník
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7373-054-3
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.