Prostory pro gastronomii

Get it

Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Zbyšek Stýblo, 1952-
Other Authors:
Zdeněk Lipš, 1947-
České vysoké učení technické v Praze. Ústav nauky o budovách
Document Type:
Books
Document range:
451 stran :
Published:
V Praze : České vysoké učení technické, 2021
Edition:
Vydání první
Subjects:
Item Description:
Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník
Physical Description:
451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-01-06719-2

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 624924
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 132557

Similar