Prostory pro gastronomii

To chci

Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zbyšek Stýblo, 1952-
Další autoři:
Zdeněk Lipš, 1947-
České vysoké učení technické v Praze. Ústav nauky o budovách
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
451 stran :
Vydáno:
V Praze : České vysoké učení technické, 2021
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník
Fyzický popis:
451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-01-06719-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 624924
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 132557

Podobné