Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 451 stran :
- Vydáno:
-
V Praze :
České vysoké učení technické,
2021
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-01-06719-2
Podobné
-
Základní školy : manuál pro zadávání projektů veřejných budov
Ondřej Tuček, 1975-
-
Knihovny v době nových médií
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Nauka o stavbách : školské stavby
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Prostory pro filmovou projekci
Zbyšek Stýblo, 1952-