Prostory pro gastronomii

Get it

Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Zbyšek Stýblo, 1952-
Other Authors:
Zdeněk Lipš, 1947-
České vysoké učení technické v Praze. Ústav nauky o budovách
Document Type:
Books
Document range:
451 stran :
Published:
V Praze : České vysoké učení technické, 2021
Edition:
Vydání první
Subjects:
Item Description:
Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník
Physical Description:
451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-01-06719-2

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.

Similar