Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 451 stran :
- Published:
-
V Praze :
České vysoké učení technické,
2021
- Edition:
- Vydání první
- Subjects:
- Item Description:
- Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník - Physical Description:
- 451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-01-06719-2
Please login to display connected libraries.
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.
Similar
-
Základní školy : manuál pro zadávání projektů veřejných budov
Ondřej Tuček, 1975-
-
Knihovny v době nových médií
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Nauka o stavbách : školské stavby
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Prostory pro filmovou projekci
Zbyšek Stýblo, 1952-