Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petra Daťková
Další autoři
Lucie Svobodová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ministerstvo zemědělství, 2017
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7434-371-1

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 579015
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 395899