Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 425 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-208-2
Instituce:
Moravská zemská knihovna v Brně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1327.664 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
664 DOS | 2-1327.664 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 DOS | 2-1327.664 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 DOS | 2-1327.664 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 DOS | 2-1327.664 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 DOS | 2-1327.664 |