Analýza potravin
Skripta se zabývají stanovením přírodních složek potravin, stanovením aditiv a kontaminantů a dále senzorickou analýzou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 202 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
V Brně :
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,
2007
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- 230 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7375-036-7
Instituce:
Moravská zemská knihovna v Brně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1182.294 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 0p
|
543 KUB | 3-1182.294 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 0p
|
543 KUB | 3-1182.294 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 0p
|
543 KUB | 3-1182.294 |