Příspěvek ke koncepci vývoje výživy v ČSSR : (konstrukce doporučených dávek potravin)

To chci

Studie seznamuje s pokusy o dlouhodobý výhled vývoje výživy obyvatelstva ve světě a u nás. Popisuje postup při vypracování doporučených dávek potravin jejichž cílem je určit směr vývoje potřeby potravin, stanovit její strukturální poměry a naznačit úroveň této spotřeby. V závěru probírá otázky realizace doporučených dávek celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Hrubý, 1926-2003
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
103 s.
Vydáno
Praha : Academia, 1971
Vydání
1. vyd.
Edice
Studie ČSAV
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000713696
003 CZ BrMZK
005 20130605133223.0
007 ta
008 040503s1971 xr f cze d
015 |a cnb000430973 
035 |a (OCoLC)7741340 
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
100 1 |a Hrubý, Jiří,  |d 1926-2003  |7 jk01042953  |4 aut 
245 1 0 |a Příspěvek ke koncepci vývoje výživy v ČSSR :  |b (konstrukce doporučených dávek potravin) /  |c Jiří Hrubý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1971 
300 |a 103 s. 
490 1 |a Studie ČSAV ;  |v č. 7 
504 |a Obsahuje bibliografii 
830 0 |a Studie ČSAV 
910 |a BOA001  |b PK-0061.524  |b 2-0664.131 
964 |a Výživa (v ČSSR) - vývoj - studie 
964 |a Potraviny -dávky doporučené - plánování - rozbory 
990 |a BK 
996 7 |b 2619003572  |c 2-0664.131  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000713696  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000713696.MZK50000713696000020 
996 6 |b BC-144222  |c PK-0061.524  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000713696  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000713696.MZK50000713696000010