Cizinec v hotelu a restauraci : soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů

Get it

Velmi podrobný a konkrétní rozpis všech nezbytností, jejichž znalost a uskutečňování tvoří správnou obsluhu zahraničního hosta. Autoři shrnuli nároky, zvyky a zvláštnosti příslušníků jednotlivých národností z celého světa vjídlech, v pití i v ubytování. Uvádějí také rysy mezinárodní kuchyně podle druhů pokrmů, informují full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
František Dašek, 1905-
Other Authors
Jiří Kuliš
Document Type
Books
Physical Description
227 s.
Published
Praha : Merkur, 1970
Edition
1. vyd.

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0652.433
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0652.433