To nejlepší z Digitální fotografie : jak dosáhnout profesionálního vzhledu fotografií krok za krokem
To chci
Více než 200 užitečných a srozumitelných tipů a rad pro každého fotografa – to je obsah této knihy. Scott Kelby je nejprodávanějším autorem knih o digitální fotografii již několik let v řadě. Mezi jeho velmi úspěšnými knihami vyniká knižní řada Digitální fotografie. První kniha v této řadě se okamžitě stala bestsellerem:
nejen kvůli jménu autora nebo vzhledem k zaměření, ale čtenáři ocenili především způsob, jakým Scott Kelby tuto knihu pojal. On sám k tomu říká: „Představte si, že si spolu vyjdeme něco vyfotit. A vy se mě zeptáte, jak vyfotit tady tu květinu, aby bylo pozadí rozmazané. Nebudu vám povídat o hloubce ostrosti a rozptylovém kroužku a podobné technické věci. Řeknu vám, co a jak máte na fotoaparátu nastavit a jak fotografovat, abyste udělali přesně takový snímek, jaký jste si přáli.“ Knižní řadu Digitální fotografie tvoří dnes již celkem 5 publikací. Z nich Scott Kelby vybral to nejzajímavější, doplnil o některé nové věci a vydal jako unikátní kompilaci pod názvem To nejlepší z Digitální fotografie. Zahrnul do ní tipy a postupy pro práci s bleskem, kapitolu toho nejdůležitějšího o objektivech, rady, jak fotografovat skutečně ostře, základy pro práci ve studiu, fotografování portrétů, svateb, sportu, najdete zde množství užitečných doporučení pro fotografování krajiny, přírody, na cestách a mnoho dalších. Závěrečná kapitola obsahuje fotorecepty: 18 fotografií se stručným popisem a vyzdvižením toho, co je na ní zajímavé a především s „receptem“ na to, jak takovou fotografii vytvořit.
… celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
-
Hlavní autor
-
Scott Kelby
-
Další autoři
-
Pavel Kristián, 1987-
-
Typ dokumentu
- Knihy
-
Fyzický popis
- 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
-
Vydáno
-
Brno :
Zoner Press,
2017
-
Vydání
- Vydání první
-
Edice
- Encyklopedie - grafika a fotografie
-
Témata
-
Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Pod názvem označení: knihy 1-5
Obsahuje rejstřík
-
ISBN
- 978-80-7413-356-5