Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

To chci

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - strong> znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. /strong> /p> p style="text-align: celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Učňová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2019
Vydání
Vydání první
Edice
Edice České televize
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7404-316-1

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé
64
Absenčně
Načítá se…
Pobočka Jungmannova
JU 64
Absenčně
Načítá se…
Pobočka Neředín
NE 64