Hlízy odrůd bramboru s vyšší antioxidační aktivitou jsou přínosem pro zdraví konzumenta a zajímavým kulinárním zpestřením
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 3 ilustrace
- Publikováno v
- Výživa a potraviny. -- ISSN 1211-846X. -- Roč. 74, č. 3 (2019)
Příl. Zpravodaj pro školní a dietní stravování. -- Č. 3 (2019), s. 48-49 - Témata
- Popis jednotky
- 3 fotografie
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000175831 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 i 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20190528095543.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 190528s2019 xr f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 633 |x Rostlinná výroba |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 631 |x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
072 | 7 | |a 612 |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 633.491 |2 MRF | ||
080 | |a 631.526.3 |2 MRF | ||
080 | |a 612.39 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Jůzl, Miroslav, |d 1978- |7 stk2008415757 |u Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Hlízy odrůd bramboru s vyšší antioxidační aktivitou jsou přínosem pro zdraví konzumenta a zajímavým kulinárním zpestřením / |c Miroslav Jůzl, Luděk Hřivna, Andrea Svobodová, Pavel Kasal |
300 | |b 3 ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a jiný |b z |2 rdacarrier | ||
500 | |a 3 fotografie | ||
650 | 0 | 9 | |a SOLANUM TUBEROSUM |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a VARIETIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a BIOLOGICAL PROPERTIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TUBERS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a COLOUR |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a POTATOES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CHEMICAL COMPOSITION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANTHOCYANINS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANTIOXIDANTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a POLYPHENOLS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PHENOLIC COMPOUNDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ENZYMIC BROWNING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a QUINONES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ASCORBIC ACID |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TOCOPHEROLS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CAROTENOIDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a MINERAL CONTENT |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a SELENIUM |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a LIPOIC ACID |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CHLOROGENIC ACID |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a TYROSINE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Disease prevention |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a COOKING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a NUTRITIVE VALUE |2 agrovoc |
653 | 0 | |a barva dužniny | |
653 | 0 | |a fialová dužnina | |
653 | 0 | |a červená dužnina | |
650 | 0 | 7 | |a Solanum tuberosum |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a odrůdy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a biologické vlastnosti |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a hlízy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a barva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a brambory |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a chemické složení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antokyaniny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antioxidanty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a polyfenoly |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a fenolové sloučeniny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a enzymatické hnědnutí |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a chinony |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kyselina askorbová |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tokoferoly |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a karotenoidy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a obsah minerálních látek |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a selen |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kyselina lipoová |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kyselina chlorogenová |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tyrozin |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a prevence nemocí |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tepelná úprava |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a nutriční hodnota |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Hřivna, Luděk, |d 1963- |7 ola2007404870 |u Mendelu v Brně, AF |4 aut | |
700 | 1 | |a Svobodová, Andrea, |u Výzkumný ústav bramborářský, Havlíčkův Brod |4 aut | |
700 | 1 | |a Kasal, Pavel, |d 1971- |7 uzp2008465446 |u VÚB, Havlíčkův Brod |4 aut | |
773 | 0 | |t Výživa a potraviny |x 1211-846X |g Roč. 74, č. 3 (2019) |q 74:3 |9 2019 | |
773 | 0 | |t Příl. Zpravodaj pro školní a dietní stravování |g Č. 3 (2019), s. 48-49 |q 3 |9 2019 | |
LKR | |a ITM |b 97084 |l UZP50 |y 2019 | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z DN |d 20190528 |