Instituce:


MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 czpb000175831
FMT A N
LDR 0 0 |0 0naa a22 i 4500 
003 CZ PrUZP
005 20190528095543.0
007 ta
008 190528s2019 xr f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze  |e rda 
072 7 |a 633  |x Rostlinná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 631  |x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 633.491  |2 MRF 
080 |a 631.526.3  |2 MRF 
080 |a 612.39  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
100 1 |a Jůzl, Miroslav,  |d 1978-  |7 stk2008415757  |u Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin  |4 aut 
245 1 0 |a Hlízy odrůd bramboru s vyšší antioxidační aktivitou jsou přínosem pro zdraví konzumenta a zajímavým kulinárním zpestřením /  |c Miroslav Jůzl, Luděk Hřivna, Andrea Svobodová, Pavel Kasal 
300 |b 3 ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a jiný  |b z  |2 rdacarrier 
500 |a 3 fotografie 
650 0 9 |a SOLANUM TUBEROSUM  |2 agrovoc 
650 0 9 |a VARIETIES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a BIOLOGICAL PROPERTIES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a TUBERS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a COLOUR  |2 agrovoc 
650 0 9 |a POTATOES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a CHEMICAL COMPOSITION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ANTHOCYANINS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ANTIOXIDANTS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a POLYPHENOLS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a PHENOLIC COMPOUNDS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ENZYMIC BROWNING  |2 agrovoc 
650 0 9 |a QUINONES  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ASCORBIC ACID  |2 agrovoc 
650 0 9 |a TOCOPHEROLS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a CAROTENOIDS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a MINERAL CONTENT  |2 agrovoc 
650 0 9 |a SELENIUM  |2 agrovoc 
650 0 9 |a LIPOIC ACID  |2 agrovoc 
650 0 9 |a CHLOROGENIC ACID  |2 agrovoc 
650 0 9 |a TYROSINE  |2 agrovoc 
650 0 9 |a Disease prevention  |2 agrovoc 
650 0 9 |a COOKING  |2 agrovoc 
650 0 9 |a NUTRITIVE VALUE  |2 agrovoc 
653 0 |a barva dužniny 
653 0 |a fialová dužnina 
653 0 |a červená dužnina 
650 0 7 |a Solanum tuberosum  |2 agrovoc 
650 0 7 |a odrůdy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a biologické vlastnosti  |2 agrovoc 
650 0 7 |a hlízy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a barva  |2 agrovoc 
650 0 7 |a brambory  |2 agrovoc 
650 0 7 |a chemické složení  |2 agrovoc 
650 0 7 |a antokyaniny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a antioxidanty  |2 agrovoc 
650 0 7 |a polyfenoly  |2 agrovoc 
650 0 7 |a fenolové sloučeniny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a enzymatické hnědnutí  |2 agrovoc 
650 0 7 |a chinony  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kyselina askorbová  |2 agrovoc 
650 0 7 |a tokoferoly  |2 agrovoc 
650 0 7 |a karotenoidy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a obsah minerálních látek  |2 agrovoc 
650 0 7 |a selen  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kyselina lipoová  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kyselina chlorogenová  |2 agrovoc 
650 0 7 |a tyrozin  |2 agrovoc 
650 0 7 |a prevence nemocí  |2 agrovoc 
650 0 7 |a tepelná úprava  |2 agrovoc 
650 0 7 |a nutriční hodnota  |2 agrovoc 
700 1 |a Hřivna, Luděk,  |d 1963-  |7 ola2007404870  |u Mendelu v Brně, AF  |4 aut 
700 1 |a Svobodová, Andrea,  |u Výzkumný ústav bramborářský, Havlíčkův Brod  |4 aut 
700 1 |a Kasal, Pavel,  |d 1971-  |7 uzp2008465446  |u VÚB, Havlíčkův Brod  |4 aut 
773 0 |t Výživa a potraviny  |x 1211-846X  |g Roč. 74, č. 3 (2019)  |q 74:3  |9 2019 
773 0 |t Příl. Zpravodaj pro školní a dietní stravování  |g Č. 3 (2019), s. 48-49  |q 3  |9 2019 
LKR |a ITM  |b 97084  |l UZP50  |y 2019 
910 |a ABA009  |t rs 
SIF |z DN  |d 20190528