Fyziologie výživy hospodářských zvířat
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 1 il.
- Publikováno v
- Krmivářství. -- ISSN 1212-9992. -- Roč. 18, č. 2 (2014), s. 10-11
- Témata
- Popis jednotky
- 1 barev. fot.
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000151770 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 a 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20140527150904.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140526s2014 xr o f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 636 |x Živočišná výroba |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 00 |x Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce |2 Konspekt |9 12 | |
080 | |a 636.08 |2 MRF | ||
080 | |a 637.4/.5 |2 MRF | ||
080 | |a 614.3 |2 MRF | ||
080 | |a 001.891 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Ježková, Alena |7 ola2006323547 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Fyziologie výživy hospodářských zvířat / |c Alena Ježková |
300 | |b 1 il. | ||
500 | |a 1 barev. fot. | ||
610 | 2 | 7 | |a Výzkumný ústav živočišné výroby |7 kn20010724966 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a ANIMAL PRODUCTION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a RESEARCH |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a RESEARCH INSTITUTIONS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a RESEARCH PROJECTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a LIVESTOCK |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANIMAL NUTRITION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANIMAL PHYSIOLOGY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a NUTRITION PHYSIOLOGY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a DIGESTION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PROTEINS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CRUDE FIBRE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a DIGESTIBILITY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a SILAGE |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PRESERVATIVES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a LACTIC ACID BACTERIA |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a Pathogenic bacteria |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FATTY ACIDS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FEED ADDITIVES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a POULTRY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ANTIOXIDANTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a POULTRY MEAT |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a EGGS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a QUALITY |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a SELENIUM |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ASCORBIC ACID |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a CHOLESTEROL |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FOOD ADDITIVES |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a FOOD COLOURANTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a PIGMENTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a živočišná výroba |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a výzkum |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a výzkumné instituce |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a výzkumné projekty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a hospodářská zvířata |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a výživa zvířat |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a fyziologie zvířat |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a fyziologie výživy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a trávení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a bílkoviny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a hrubá vláknina |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a stravitelnost |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a siláž |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a konzervační přípravky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a baktérie mléčného kvašení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a patogenní baktérie |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a mastné kyseliny |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a krmné přísady |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a drůbež |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antioxidanty |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a drůbeží maso |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a vejce |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kvalita |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a selen |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kyselina askorbová |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a cholesterol |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská aditiva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská barviva |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pigmenty |2 agrovoc |
773 | 0 | |t Krmivářství |x 1212-9992 |g Roč. 18, č. 2 (2014), s. 10-11 |q 18:2 |9 2014 | |
LKR | |a ITM |b 98090 |l UZP50 |y 2014 | ||
910 | |a ABA009 |t rs | ||
SIF | |z JA |d 20140526 |