O kvalitě předpečených a dopékaných výrobků

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Příhoda, 1938-
Další autoři
Marcela Sluková
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
2 il.
Publikováno v
Pekař Cukrář. -- ISSN 1213-2403. -- Roč. 21, č. 5 (2011), s. 56
Témata
Popis jednotky
Barev. fot.

Instituce:


MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb000133917
FMT A N
LDR 0 0 |0 0naa a22 a 4500 
003 CZ PrUZP
005 20110701135838.0
007 ta
008 110701s2011 xr o f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.6  |2 MRF 
100 1 |a Příhoda, Josef,  |d 1938-  |7 jn20000402085  |4 aut 
245 1 0 |a O kvalitě předpečených a dopékaných výrobků /  |c Josef Příhoda, Marcela Sluková 
300 |b 2 il. 
500 |a Barev. fot. 
650 0 9 |a BAKERY PRODUCTS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a REFRIGERATION  |2 agrovoc 
650 0 9 |a BAKING  |2 agrovoc 
650 0 9 |a QUALITY CONTROLS  |2 agrovoc 
650 0 9 |a ORGANOLEPTIC PROPERTIES  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pekařské výrobky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a zmrazování  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pečení  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kontrola kvality  |2 agrovoc 
650 0 7 |a organoleptické vlastnosti  |2 agrovoc 
700 1 |a Sluková, Marcela  |7 xx0139391  |4 aut 
773 0 |t Pekař Cukrář  |x 1213-2403  |g Roč. 21, č. 5 (2011), s. 56  |q 21:5  |9 2011 
LKR |a ITM  |b 98400  |l UZP50  |y 2011 
SIF |z Old  |d 20110701 
910 |a ABA009  |t rs