O kvalitě předpečených a dopékaných výrobků
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 2 il.
- Publikováno v
- Pekař Cukrář. -- ISSN 1213-2403. -- Roč. 21, č. 5 (2011), s. 56
- Témata
- Popis jednotky
- Barev. fot.
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000133917 | ||
FMT | A | N | |
LDR | 0 | 0 | |0 0naa a22 a 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20110701135838.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110701s2011 xr o f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 664.6 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Příhoda, Josef, |d 1938- |7 jn20000402085 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a O kvalitě předpečených a dopékaných výrobků / |c Josef Příhoda, Marcela Sluková |
300 | |b 2 il. | ||
500 | |a Barev. fot. | ||
650 | 0 | 9 | |a BAKERY PRODUCTS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a REFRIGERATION |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a BAKING |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a QUALITY CONTROLS |2 agrovoc |
650 | 0 | 9 | |a ORGANOLEPTIC PROPERTIES |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pekařské výrobky |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a zmrazování |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a pečení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kontrola kvality |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a organoleptické vlastnosti |2 agrovoc |
700 | 1 | |a Sluková, Marcela |7 xx0139391 |4 aut | |
773 | 0 | |t Pekař Cukrář |x 1213-2403 |g Roč. 21, č. 5 (2011), s. 56 |q 21:5 |9 2011 | |
LKR | |a ITM |b 98400 |l UZP50 |y 2011 | ||
SIF | |z Old |d 20110701 | ||
910 | |a ABA009 |t rs |