Výroba másla

To chci

Publikace shrnuje moderní teoretické a praktické poznatky o kontinuální výrobě másla u nás i v zahraničí. Uvádí požadavky na složení mléka a mléčného tuku z hlediska výroby másla a popisuje výrobu a ošetřování smetany.Rozebírá také příčiny vad másla, jejich odstraňování a kontrolní analytické metody, jichž se používá celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lubomír Kratochvíl, 1927-1997
Další autoři
Miloslav Vedlich, 1913-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
268 s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1974
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Redakce potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Lidická
C 92.036