Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4. ročník SPŠ [střední průmyslové školy] potravinářských

To chci

Do atlasu byly zařazeny užitečné i škodlivé mikroorganismy vyskytující se v potravinářském průmyslu. Jsou rozděleny do tří samostatných oddílů: baktérie, kvasinky a kvasinkové mikroorganismy a plísně. U každého mikroorganismuje uvedena jeho fotografie, stručná charakteristika jeho morfologických, fyziologických a kultivačních vlastností, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Milan Tvrdoň, 1927-2009
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
178, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1978
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001 4500
001 0044787
003 CZ-CbJVK
005 20100521011957.2
007 ta
008 970323s1978----cs cze |
040 |a ABA001  |b cze  |c CBA001  |d ABA001 
080 |a 40CNB 
100 1 |a Tvrdoň, Milan,  |d 1927-2009  |4 aut  |7 jk01140510 
245 1 0 |a Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4. ročník SPŠ [střední průmyslové školy] potravinářských /  |c Milan Tvrdoň 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1978  |e (Čes. Těšín :  |f Tisk 3) 
300 |a 178, [1] s. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
852 |b N 
910 |a CBA001 
996 |b 2680365636  |c C 212.585  |l Lidická - sklad  |s A  |a 24  |w 0044787_0001  |t CBA001.2680365636