Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4. ročník SPŠ [střední průmyslové školy] potravinářských

To chci

Do atlasu byly zařazeny užitečné i škodlivé mikroorganismy vyskytující se v potravinářském průmyslu. Jsou rozděleny do tří samostatných oddílů: baktérie, kvasinky a kvasinkové mikroorganismy a plísně. U každého mikroorganismuje uvedena jeho fotografie, stručná charakteristika jeho morfologických, fyziologických a kultivačních vlastností, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Milan Tvrdoň, 1927-2009
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
178, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1978
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Lidická - sklad
C 212.585