Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 451 stran :
- Published:
-
V Praze :
České vysoké učení technické,
2021
- Edition:
- Vydání první
- Subjects:
- Item Description:
- Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník - Physical Description:
- 451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-01-06719-2
:
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Loading…
|
CTU in Prague - Central Library
|
|
||||
|
Loading…
|
Brno University of Technology - Faculty of Architecture - Library
|
|
||||
|
Loading…
|
VSB - Technical University of Ostrava - Central Library
|
|
297296 |