Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 451 stran :
- Published:
-
Praha :
České vysoké učení technické v Praze,
2021
- Edition:
- Vydání první
- Subjects:
- Item Description:
- Terminologický slovník
Na obálce pod názvem: Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách - Physical Description:
- 451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-01-06719-2
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.
Similar
-
Nauka o stavbách : školské stavby
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Základní školy : manuál pro zadávání projektů veřejných budov
Ondřej Tuček, 1975-
-
Divadlo: prostor & akce
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Prostory pro filmovou projekci
Zbyšek Stýblo, 1952-
-
Knihovny v době nových médií
Zbyšek Stýblo, 1952-