Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

To chci

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - strong> znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. /strong> /p> p style="text-align: celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Učňová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2019
Vydání
Vydání první
Edice
Edice České televize
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7404-316-1

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna