Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - strong> znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. /strong> /p> p style="text-align: … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize,
2019
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Edice České televize
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-7404-316-1
Instituce:
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |