Jíst a žít : to nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života
Rady pro přirozené stravování v souladu s přírodou, recepty na přípravu zdravých jídel z televizního pořadu Herbář. Fotografická publikace.Mléko a mléčné výrobky, zelenina, maso, ryby, obiloviny ve výživě člověka. Příprava polévek, obložených chlebů, hlavních jídel, dezertů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 245 stran : barevné ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s. r. o.,
2018
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Edice ČT
- Témata
- ISBN
- 9788074043062
Instituce:
Regionální knihovna Karviná
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.