Staročeská kuchyně

Get it

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Ervín Hodač
Other Authors
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Josef Bajtek
Document Type
Books
Physical Description
235 s.
Published
Praha : Merkur, 1970
Edition
1. vydání
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0650.927
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0058.812