Prostory pro gastronomii

To chci

Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zbyšek Stýblo, 1952-
Další autoři
Zdeněk Lipš, 1947-
České vysoké učení technické v Praze. Ústav nauky o budovách
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
Vydáno
V Praze : České vysoké učení technické, 2021
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-01-06719-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé - Hluboká 1
641