Prostory pro gastronomii
Publikace přináší informace o komplexním řešení gastronomických provozů. Autoři (architekt a provozní specialista) ve výkladu reagují na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Seznamují též z významnými realizacemi v oboru.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 451 stran : ilustrace, mapy, plány ; 17 cm
- Vydáno
-
V Praze :
České vysoké učení technické,
2021
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, Ústav nauky o budovách
Terminologický slovník - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-01-06719-2
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
ČVUT v Praze - Ústřední knihovna ČVUT
|
|
|||||
|
Načítá se…
|
Vysoké učení technické v Brně - Fakulta architektury - Knihovna
|
|
|||||
|
Načítá se…
|
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna
|
|
297296 |